Home

Even voorstellen

Provoet pedicure

Pedicure behandeling

Diabetes en voeten

Reuma en voeten

Cosmetische voetverzorging

Anti-stress voet- en onderbeenmassage

Hotstone massage

Klenz voor schoenhygiŽne

Tarieven

Afspraak/contact

Foto's

Handige links

Klenz voor schoenhygiŽne

Nieuw bij Pedicurepraktijk Etude
De Klenz, het apparaat voor schoenenhygiŽne

CliŽnten met zweetvoeten en/of voetschimmel hebben schoenen die vaak zijn aangetast door de schimmel en/of ruiken. Hier kunt u snel iets aan laten doen door het gebruik van de Klenz, een apparaat voor optimale schoenhygiŽne. Hierin kunnen schoenen en sokken geplaatst worden en alles is weer fris, gedesinfecteerd en gedeodoreerd in acht minuten.

Hoe werkt de Klenz

De Klenz desinfecteert, niet met schadelijke chemicaliŽn of vloeistoffen, maar veilig en duurzaam met ozon en zilvercolloÔde. Ozon en zilvercolloÔde worden door een speciaal ventilatiesysteem in de schoen gebracht. Ozon en zilvercolloÔde zijn bekende desinfecteermiddelen voor het doden van bacteriŽn en schimmels en de geurmoleculen worden ontleed in waterstof, zuurstof en stikstof.

Om schimmelnagels en voetschimmel te behandelen wordt vaak een schimmeldodend middel gebruikt, maar te vaak vergeet men de schoenen en sokken eveneens te behandelen.

Aangezien de schimmels van de nagels en de huid zich ook nestelen in schoenen en sokken, raad ik u aan deze ook te laten behandelen bij uw bezoek aan Pedicurepraktijk Etude.

Wanneer u de schoenen en sokken niet behandeld herbesmet u zichzelf. Ook thuis moet men bij de behandeling van schimmels op de nagels en voeten de sokken en schoenen behandelen. Producten hiervoor zijn eveneens bij Pedicurepraktijk Etude te verkrijgen.

Een behandeling van uw schoenen en sokken heeft u al voor een voordelige prijs van Ä 2,-. Uw schoenen en/of sokken zijn gedesinfecteerd in acht minuten.
 

PedicurePraktijk Etude © 2009 - 2010