Laatste nieuws kranten artikel Zicht op Voorne dd. december 2009

Hellevoetsluis –  Pedicurepraktijk Etude is nu bijna een jaar geopend. De praktijk wordt gerund door de eigenaresse Marijke Kruining. Inmiddels hebben vele tevreden cliënten hun weg gevonden naar de praktijk en vanwege de vraag naar een behandeling in de avonduren is nu de dinsdagavond eveneens opengesteld tot 21.30 uur. Gedurende de week is de praktijk open van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Voor nieuwe cliënten is er nog ruimte in de praktijk en is de actie van een welkomstgeschenk verlengd.
Bij de pedicurepraktijk Etude kunt u naast een pedicurebehandeling (ook voor diabetische en reumatische voet) eveneens terecht voor een cosmetische voetverzorging, antistress voetmassage tot zelfs een hotstone massage voor de onderbenen en voeten. Alle behandelingen  worden met grote zorg uitgevoerd in een praktijkruimte met frisse kleuren en een moderne uitstraling.  
Binnenkort kunt u de nieuwe website van Pedicurepraktijk Etude bezoeken. Op deze website kunt u alle informatie vinden over de praktijk.
De Pedicurepraktijk Etude is gevestigd aan de Etudestraat 91 in de wijk Ravense Hoek te Hellevoetsluis. Alle behandelingen zijn uitsluitend na telefonische afspraak, telefoon 06 - 24467335.

Laatste nieuws kranten artikel Zicht op Voorne dd. november 2009

Hellevoetsluis – Aan de Etudestraat 91 te Hellevoetsluis is sinds 1 maart de pedicurepraktijk Etude gevestigd. De uitvoerend pedicure die tevens eigenaresse is heet Marijke Kruining. Wanneer u komt voor een afspraak staat een kopje koffie al voor u klaar. In de praktijk, die er zeer professioneel uitziet, kunt u naast de reguliere pedicure behandeling  (ook voor reumatische of diabetische voet) eveneens terecht voor cosmetische voetverzorging en hotstone massage voor de voeten en onderbenen. U wordt altijd vriendelijk behandeld in een prettige sfeer met een uitgebreide zorg.
Marijke gebruikt in haar praktijk de productenlijn van Akileïne. Zij geeft aan dat dit product zeer prettig in gebruik is, neutraal ruikt en de voet uitstekend verzorgt. De producten kunnen eveneens ook door u aangekocht worden in de praktijk.
Als kennismaking met de praktijk loopt momenteel een aardige actie: bij uw eerste behandeling ontvangt u een leuk welkomstgeschenk.
Benieuwd, breng een bezoek aan de praktijk. Pedicurepraktijk Etude is gevestigd in de Etudestraat 91 te Hellevoetsluis.
Bel voor een afspraak 06-24467335.

Laatste nieuws kranten artikel Zicht op Voorne dd. juli 2009

Hellevoetsluis – Aan de Etudestraat 91 te Hellevoetsluis is sinds 1 maart de pedicurepraktijk Etude gevestigd. De uitvoerende pedicure welke tevens de eigenaresse is heet Marijke Kruining. Wanneer u komt voor een afspraak staat een kopje koffie al voor u klaar. In de praktijk, die zeer professioneel oogt, kunt u uit meerdere soorten behandelingen kiezen: van pedicurebehandeling (ook voor de reumatische of diabetische voet), cosmetische voetbehandeling tot aan hotstone massage voor de voet en onderbenen. U wordt altijd vriendelijk behandeld met een uitgebreide zorg.
Marijke gebruikt voor haar pedicurebehandeling de het product ‘Akileïne’. “Dit product heeft een uitgebreide productenlijn, is zeer prettig in gebruik, ruikt neutraal en verzorgt de voet uitstekend”, zegt zij. De producten kunnen eveneens ook door u aangekocht worden in de praktijk.
Als kennismaking met de praktijk loopt momenteel een aardige actie: bij uw eerste behandeling ontvangt u een welkomstgeschenkje welke betrekking heeft op de verzorging van de voeten. Benieuwd, breng een bezoek aan de praktijk. Dit is zeker een aanrader.
Pedicurepraktijk Etude is gevestigd in de Etudestraat 91 te Hellevoetsluis. Voor een afspraak kunt u 06-24467335 bellen.

Laatste nieuws kranten artikel Zicht op Voorne dd. juni 2009

In de nieuwe pedicurepraktijk Etude pronken de diploma’s aan de wand. De praktijk die dezelfde naam draagt als de straat waarin zij is gevestigd wordt gerund door de eigenaresse pedicure Marijke Kruining. Na een carrière verandering in 2005 is zij van een administratieve functie overgestapt naar het beroep voetverzorging. In 2008 heeft de voormalige garage waarin de praktijk nu is gevestigd een volledige metamorfose ondergaan. De praktijk heeft een zeer professionele uitstraling. “Uitvoering van het voetverzorgingberoep behoort te voldoen aan allerlei kwaliteitsnormen en richtlijnen voor onder andere hygiëne zoals deze is vastgelegd in de HAM code” vertelt Marijke die eveneens is ingeschreven als lid van Provoet, de brancheorganisatie die achter het vak voetverzorging staat. Naast de pedicure behandelingen (ook voor reumatische of diabetische voet) kunt u er ook terecht voor cosmetische voetverzorging en hotstone massage voor de benen en de voeten. Een bezoek aan de praktijk is zeker een aanrader. Pedicurepraktijk Etude is gevestigd in de Etudestraat 91 te Hellevoetsluis. Voor een afspraak kunt u 06-24467335 bellen.